Seventy One logo
Personal Training & Coaching
Award Winning

kampioen sprint

Award Winning

Ruim 10 jaar (van 1990 -2000) heb ik meegedraaid in de top van de Nederlandse atletiek. Ik was meervoudig Nederlands kampioen sprint, deelnemer aan Europese kampioenschappen en voormalig Nederlands recordhouder estafette.
Ook op de lange afstand ben ik actief; al een aantal keer heb ik de marathon van New York gelopen.

New York City Marathon

2014

aq_block_2

Personal Trainer

Fysiek en mentaal in balans

Als topsporter heb ik geleerd hoe belangrijk de wisselwerking is tussen het fysieke en het mentale. Beiden moeten in perfecte balans met elkaar zijn om een topprestatie te kunnen leveren. De kennis om dat te bewerkstelligen gebruik ik nu ook als Personal Trainer.

Tijdens de training ligt de focus op zowel het fysieke als mentale om een optimaal resultaat te behalen. U zult merken hoe meer lichaam en geest op elkaar ingespeeld raken, hoe fitter u zich gaat voelen.

Endurance is not just the ability to bear a hard thing, but to turn it into glory.

William Barclay

aq_block_6

Skills

  • Personal Trainer
  • Running Coach
  • TRX Trainer
  • Fysieke Coach
  • Shiatsu masseur