Seventy One logo
Personal Training & Coaching

RUNNING

aq_block_2

Voor beginners en gevorderden

Hardlopen is een individuele sport en juist dat maakt het voor velen zo aantrekkelijk. Je kunt trainen wanneer jouw persoonlijke agenda het toelaat. Of je nu een beginner bent of wilt trainen voor de marathon. Trainen op een manier die past bij je persoonlijke doelen. Trainen op een manier die aansluit bij je karakter en de unieke manier waarop jij sport beleeft. Alles kan!

Het lange termijn werk

Snelle successen zijn zeer vergankelijke successen. Ik ga bij het schrijven van je schema’s uit van een geleidelijke opbouw van je conditie. Je hart-longsysteem en je spieren passen zich over het algemeen bijzonder snel aan. Anders is dat met je banden en pezen. Als daar geen rekening mee wordt gehouden dan zullen vroeger of later juist díé structuren voor blessures gaan zorgen. Het vertrekpunt van je schema is altijd je belastbaarheid. Deze wordt met kleine stapjes, langzaam maar zeker, opgevoerd. Op die manier is er ruimte voor een jarenlange samenwerking.

I’ve learned that finishing a marathon isn’t just an athletic achievement. It’s a state of mind; a state of mind that says anything is possible.

aq_block_5
aq_block_6

TRX

Combinatietraining

Trainen in combinatie met de TRX suspension trainer. We gaan samen naar buiten en combineren de Looptraining met een aantal oefeningen met de TRX suspension Trainer.
De perfecte training om het hele lichaam aan te pakken op zowel conditioneel als fysiek!!