Van gym junkie naar fitness nomade

Direct na de uitbraak van het corona virus heb ik mijn klanten de mogelijkheid geboden buiten te gaan trainen om fit en in beweging te blijven. Dat wilden ze!
Het was koud, nat, zonnig, warm, heel warm maar het was vooral heel leuk. De afwisseling van locaties en de benodigde creativiteit om een uitdagende training te hebben was voor alle partijen een uitdaging. Maar het bleek iedere keer weer een feestje!

Ik wil iedereen bedanken die mij in deze periode heeft gesteund met mooie berichtjes, extra trainingen en een luisterend oor waardoor ik kon fantaseren over nieuwe mogelijkheden.

Het fantaseren is beloond; ik heb een nieuwe missie. Mijn overeenkomst met TrainMore heb ik beëindigd, ik focus me nu volledig op outdoor trainingen op locaties in het Centrum, Oost, Zeeburgereiland en IJburg.Jij, ik en de weersomstandigheden

Na 16 jaar als personal trainer in de sportschool heb ik de afgelopen periode ervaren dat een buitentraining echt personal is. Niet omgeven door zwetende, schreeuwende mede sporters of harde muziek. Alleen jij en ik in de buitenlucht.
Met behulp van weerstandsbanden, dumbells en je eigen lichaamsgewicht train je gevarieerd, effectief en verfrissend.

Je vraagt je vast af: “ja maar, wat als het slecht weer is…”
Het antwoord is simpel. Op de door mij geselecteerde buitenlocaties is er altijd een overdekte plek, uit de wind. De warmte regel ik voor je!

De voordelen van buiten trainen kunnen niet tegen op tegen een beetje slecht weer;

  • constante vitamine D aanmaak
  • hogere weerstand
  • geen last van aerosolen
  • natuurlijke ventilatie ipv airco
  • bloeddruk en stress verlagend
  • hogere verbranding van calorieën
  • beter slapen

Interesse in outdoor trainen? We gaan ervoor!